måndag 22 juni 2009

operahuset











har hittat hit igen!








Förra fredagen igen var jag o Malin o kollade på operahuset i olika lampfärger o mönster , riktigt coolt faktiskt. Sen har jag träffat Elodie, en fransk tjejkompis! Annars har typ veckan/orna varit som vanligt jobbat mån-fre haft roligt lör+sön..




Här har öppnats ett nytt köpcentrum väldigt nära där jag bor. Men gillar inte det så mkt, för dyra klädesaffärer o det enda man har råd att köpa är mat från coles.. (var annars) Coles är en mataffär som finns på VÄLDIGT många ställen här runt omkring.. tex nere i manly har vi två som ligger typ precis bakom varandra.. bara för man ska handla där..








Sen har ja o Malin kommit fram till att alla som spelar fotboll är VEKLINGAR.. Har kollat på Rugby Leaug(elelr hur det stavas) nu i 2 dagar på tv. Rätt roligt att sitta o kommentera. Men i alla fall dom hinner typ knappt 1-2m innan dom hr blivit tacklade/mosade av motståndarlaget tar typ mega lång tid för dom att få över bollen till andra sidan... Men grejen är dom ligger inte o kvider/filmar efter en takling dom är på benen lika snabbt osv. o dom spelar utan skydd... i Fotboll, blir man tacklad ligger man kvar o kvider/filmar ett par minuter plus att dom spelar med skydd...




Det var bara så att du vet skillnaden.. O spelar du fotboll va inte en VEKLING!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar