torsdag 25 april 2013

Anzac Day!






Idag är det Anzac day i hela Australien.
Jag och Emmy tog en plugg paus med lunch och en underbar utsikt längst strand kanten.... När man ser denna fina himlen och utsikt inser man hur bra man har  det och hur bra man bor. 

Movie Premier Event!





Torsdagen den 18:e April hade jag och min grupp vårt event som vi hade planerat i 10 veckor. Eventet var en Film premiär välgörenhets event. Välgörenhets organisationen var 'Youth off the Streets' som är en organisation som hjälper barn som har blivit drabbade på olika vis i tuffa familje situationer med bla droger, hemlösa etc...
Eventet gick jättebra, vi hade ungefär 250 gäster o fick rekord i donation än va tidigare elever haft för den här organisationen..
Väldigt nöjda var vi ialla fall..

måndag 1 april 2013

Beautiful Easter-Monday

Idag blev det lite sovmorgon, fick plugga lite eftersom skolan börjar igen imorgon o det är väldigt mycket som ska göras innan lovet börjar, många inlämningar, presentationer osv. När jag kände mig nöjd med va jag hade gjort blev det att gå ut i det fina vädret o gå till Fairlight beach o tog mig ett skönt o avsvalkande dopp. Kändes som att det var lite varmare i vattnet än i luften. Hängde på stranden lite sen har det mest blivit lite chill hemma o tittat på ett av favvis programet "The Biggest Loser Australia" sen småpluggat lite till o nu kallar sängen på mig!

Go natt kära Du! :)