torsdag 15 mars 2012

OCEAN SWIM

Okej så nu har jag gjort mitt första öppet hav/ocean swim i mitt liv på 2km. Det var väldigt roligt men kände mig lite vilse eftersom där var inget o följa på botten eftersom jag inte kunde se, o troligen blev det lite längre än 2km eftersom det blev en hel del zickzack sim.. Men roligt var det och det var en för en god sak. Supporta Manly natur resarvat och pingvinerna. Så det var en rolig upplevelse o får nog öva lite mer innan jag gör det igen, vilket troligen kommer att hända. Det tog mig 37,38minuter o hamnade på plats 200 nånting av 365 deltagare... Väldigt bra tyckte jag =)

Efteråt blev det en välförtjänad festival utflykt..  Var på Taste of Sydney vilket innebär en mat&vin festival. Väldigt mkt bra och olika maträtter. Dom hade även 2 svenska cidrar REKORDERLIG o KOPPARBERGs. Vilket e rätt så nytt för australiensarna med söt cider. Deras cider smakar som avslagen öl.. Men det var en toppen skön dag med solsken o trevligt sällskap.

Födelsedag

nu ska jag försöka ta ign lite vad som har hänt här nere...
Som sagt skolan har börjat o det e full rulle hela tiden, en massa inlämnings arbete, presentationer o lite andra projekt... Men de e rätt roligt men tiden bara flyger iväg...

Gått i 5 veckor nu bara 8 kvar sen e det dags för lov.
Har även hunnit fylla år, tack så mkt för gratulationerna. Blev bjuden på middag i Newtown, så de blev vegansk pizza o tårta. Väldigt gott =)