torsdag 24 december 2009

JUL
















GOD JUL ALLA!!!!










Idag (24) HAr vi haft en väldigt varm o solig dag =) Började med en riktigt god jullunch hos en kompis till Malin. Åt mega mycket (vilket man gör till jul) sen hem till Clare på julmiddag, julklapps utdelning och jag fick En jättefin svart väska, Masterchef kokbok (tvprogram som gått här) och en FLIGHT OF THE CONCHORDS T-shirt.. Kunde inte bli bättre =)










Lite mer bilder på facebook om ni har det =)

Julbak o julkonsert
















Vi hade en 6h lång julbakningsdag =) Gjorde Pepparkakor,Lussekatter o en massa gott julgodis =) Väldigt gott =) En riktigt varm dag att göra detta på men rolig =)





Sen på kvällen åkte ja o Malin tillAustraliens största julkonsert som var i Sydney.... =) Väldigt mycket folk och väldigt fin konsert. Tomten kom och bla. Både Australiens Idol och Talangjaktsvinnare var där och sjöng. Stan Walker och Mark Vincent... Väldigt duktiga båda två =) En mysig heldag =)

Manly Santa Pub Crawl











Okej så Manly har haft en tomte pubrunda, pengar gick till välgörenhet och Manly var helt rött... En väldigt trevlig dag =)

fredag 11 december 2009

Julkonsert











I tordags så hade Manly ordnat en julkonsert på kvällen. Där var ca 8000 pers som var o tittade och typ mer än 300pers som sjöng i kören. Det var jättemysigt vi hade picnic o sjöng julsånger =) Tomten kom också....

lördag 5 december 2009

tillbaka
















okej så resan har varit helt underbar, sett väldigt mycket och upplevt väldigt mycket. Efter östkusten blev det outback. när du kommer dit är det så du tänker dig Australien när du hör Australien. Har gjort skydiving,mingi swing, sett krokodiler, surfat, klappat koal, sett kängurus, träffat underbara människor, sovit i swagg under stjärnklar himmel och en massa annat. Har varit tillbaka i Manly en vecka nu o redan jobbat efter min första dag tillbaka. Sen har jag varit på doggie rescue och gjort volontärarbete, promenerat med hemlösa hundar, varit i palm beach. Australiens största utomhusservering i newport, "newports arm" väldigt fint. Träffat kompisar från resan som har varit i Manly eller i sydney. Varit uppe till 2 på natten o byggt min kusins ikea säng och ett skrivbord... Tog lite tid utan hål i brädorna... men det gick bra... o har haft en liten movienight ikväll med Malin =)